Om oss

Vårt mål är att göra ditt jobbsökande enkelt.

Välkommen till CV.se, där vi gör dina karriärmål till verklighet. Vår plattform, som lanserades 2022, är skräddarsydd för dig som söker arbete i Sverige och erbjuder innovativa verktyg för jobbansökningar som sticker ut. Under vårt första år hjälpte vi tusentals jobbsökande att skapa effektiva ansökningar genom att kombinera våra lättanvända byggare för CV och personligt brev med en omfattande jobbdatabas samt ett detaljerat verktyg för att organisera, spåra och hantera alla dina jobbansökningar.

Vi startade upp vår verksamhet i Nederländerna som CV.nl, och efter framgångarna med vår franska webbplats CV.fr har vi nu expanderat till den svenska marknaden för att dra nytta av insikterna från andra arbetsmarknader. Denna tvärregionala expertis ger oss insikter från verkliga livet som driver vår användarorienterade strategi – att förenkla ansökningsprocessen och möjliggöra skapandet av moderna ansökningar som effektivt fångar uppmärksamheten hos rekryterare och HR-personal på alla karriärnivåer.

Vårt team består av karriärexperter, innehållsspecialister och skickliga utvecklare som har samma mål: att tillhandahålla det senaste inom karriärverktyg och rådgivning. Vår karriärblogg ger värdefulla tips om jobbsökning och karriärplanering riktade till såväl nyutexaminerade som yrkesverksamma med lång erfarenhet.

Besök CV.se för att utforska hur vi kan hjälpa dig att bygga din karriär med hjälp av skickligt utformade jobbansökningar, eller kontakta vårt supportteam om du har frågor. Vi ser fram emot att kunna hjälpa dig välkomna nya möjligheter och bygga en framtid som du är stolt över med CV.se.